Καλέστε μας 

 

"Άμεση εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο Κυριακές - Εορτές"

Υπηρεσίες

Αποφράξεις
Σε κεντρικά φρεάτια, λεκάνες, νεροχύτες, υδρορροές , καθαρισμοί βιολογικών, καθαρισμός ομβρίων σχαρών, συντήρηση φρεατίων αποχέτευσης λυμάτων που θα πρέπει να γίνεται για να μην ξεχειλίσουν τα φρεάτια και υπάρξει δυσοσμία στο χώρο σας και κάποια περεταίρω βλάβη στο δίκτυο
"Γιατί η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά!"
Να εμπιστεύεστε  πάντα εξειδικευμένα συνεργεία για την απόφραξη και όχι κάποιον τυχαίο, αλλά ούτε κάποιον υδραυλικό, γιατί χρειάζονται ειδικά εργαλεία  για τις συγκεκριμένες εργασίες.

Αντλήσεις
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την άντληση υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως ασανσέρ, υπόγεια, κλπ με εξειδικευμένο προσωπικό και με τα κατάλληλα εργαλεία όπως αντλίες λυμάτων ηλεκτροκίνητες-βενζινοκίνητες, αντλίες με υποπίεση  νερού και με αντλιοφόρα αυτοκίνητα με αναρρόφηση.
Διάγνωση με κάμερα (έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα): Έλεγχος αποχετευτικών δικτύων με κάμερα για τον εντοπισμό βλάβης στο δίκτυο από αγωγό φ30 έως φ300 και εντοπισμός της πορείας που διαγράφει ο αγωγός ή βρίσκεται η ζημιά.

Απολυμάνσεις
Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Ριζική καταπολέμηση των παρασίτων και ασφαλής χρήση φαρμάκων για τη δημόσια υγεία, σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές.

Εκκενώσεις βόθρων
Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία άντλησης-βόθρων με τα σύγχρονα βυτιοφόρα μας και για οποιαδήποτε χωρητικότητα.

Υδραυλικά
Αναλαμβάνουμε υδραυλικές εγκαταστάσεις όλων των ειδών, όπως θέρμανση-ύδρευση-αποχέτευση-ηλιακά-φυσικό αέριο κλπ. Επισκευές-εγκαταστάσεις με τους καλύτερους γνώστες του αντικειμένου.

Οι συνεργάτες μας βρίσκονται στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία.